Retur Policy

 

Välkommen till vår returpolicy på Hygiclean.se.
Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen, och det innebär att erbjuda enkel och smidig returprocess.

Vi accepterar returer inom 30 dagar från det att du mottagit din beställning. Produkten måste vara oanvänd och i samma skick som vid leverans. Var vänlig och se till att produkten är väl förpackad för att undvika skador under transporten.

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss via e-post på support@hygiclean.se och ange ditt ordernummer och orsaken till returen. Vi kommer att ge dig instruktioner för hur returen ska hanteras. Returfrakten är kundens ansvar.

Om du har mottagit en defekt eller felaktig produkt, vänligen kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa detta åt dig.

Tack för att du valde Hygiclean.se för dina köp och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller oro kring vår returpolicy."

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.