Om Oss

 

HygiClean Senstive Smart Wash Sense är ett svenskt företag  som drivs och ägs av ett team entusiastiska entreprenörer och experter som har en lång erfarenhet av e-commerce med ett gemensamt mål att presentera innovativa hygienlösningar för dig som lyfter din/ familjens eller någon som du bryr dig om att ge en bättre intim hygien. Få en mer hållbar renlighet där du eliminera traditionellt toalettpapper som är sämre för dig och miljön och testa uppleva vattnets verkliga rengörings-kraft och höj din hälsa.
Vi tycker verkligen att alla bör uppgradera sitt badrums upplevelse för alla förtjänar en mer effektiv hygien, en hygien som är för den moderna världen vi lever idag i.
Vi jobbar städigt på att a
lltid hitta dem mest moderna och revolutionerande hygienlösningar men som också måste vara högkvalitets-produkter till bästa pris åt dig som kund hos oss och hålla dig alltid vid framkanten av en ny teknik som sparar dig på pengar och miljön men viktigast din hygien samtidigt.

Vi driver inga fysiska butiker som ökar kostnaderna för oss som i sin tur även ökar för dig utan har våra egna lager, vi vill alltså minska på kostnaderna o fördela den fördelen med dig för att alltid ge dig dem bästa priserna som kund hos oss istället och skapa en långsiktig hållbar utveckling.

Hygiclean är ett företag som specificerar sig på att alla människor ska göra det som borde 'egentligen' vara självklart för oss alla men tyvärr är inte det för alla ännu riktigt.. det som egentligen är 
-Mycket billigare.
- Mycket renare.
-Mycket Lyxigare.
-Mycket Sparsammare.
-Mycket Miljövänligare.
-Mycket Snabbare.
få din rumpa och intima delar att bli renare, detta är en definitivt bättre toalett upplevelse. En handsfree självrengöring bidé tvätt samtidigt som du spara väldigt mycket pengar i längden och även miljön, vårt mål är att vi även vill få alla att sluta spola ner våra träd i toaletten genom att reducera all toalettpapper användning och ge alla som går in på en toalett som har en HygiClean produkter en mycket mer bekväm vardag och renare livsstil med enkel och effektiv personlig hygien.