Frakt

Gratis Frakt! 
Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder bra priser och service.
Därför erbjuder vi gratis frakt inom Sverige men även från våra lager i USA.

FRAKT TILL ÖVER 200 LÄNDER

Vi är stolta över att erbjuda internationell frakt. Det finns dock vissa platser vi inte kan skicka till. Om du råkar vara från ett av dessa länder kommer vi att kontakta dig. 

KOMMER MINA VAROR ATT SKICKAS I ETT PAKET?

Av logistiska skäl kan varor i samma köp ibland skickas i separata paket, även om du har angett kombinerad frakt.

Om du har några andra frågor, vänligen kontakta oss på  Support@hygiclean.se och vi och vår experta team kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig o se till att du alltid lämnar med ett leende på läpparna när du handlar som kund hos oss. 

FÖRSVUNNA/FÖRLORADE PAKET

HygiClean ansvarar inte om fel adress anges under kassaprocessen. Se till att din faktureringsadress och leveransadress är korrekta innan du behandlar din order. Om vi har gjort ett fel tar vi fullt ansvar för den ursprungliga ordern som gjordes för dig utan kostnad. 

 MIN SPÅRNING SÄGER "INGEN INFORMATION TILLGÄNGLIG FÖR STUNDEN" .

För vissa fraktföretag tar det 1-3 arbetsdagar för spårningsinformationen att uppdateras i systemet. Om din order lades mer än 7 arbetsdagar sedan och det fortfarande finns ingen information på ditt spårningsnummer, vänligen kontakta oss.

LEVERANS TID

  • Leveranstiden är 7-10 dagar.
  • 4-5 dagar frakt tid -pris tilllägg 60-85 SEK
SPÅRNINGS INFORMATION

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en spårningsnummer när din order har skickats.Vi ansvarar inte för några tullavgifter när varorna har skickats. Genom att köpa våra produkter samtycker du till att en eller flera paket kan skickas till dig och kan få tullavgifter när de anländer till ditt land.

 

För mer frågor gällande frakt eller något annat gärna kontakta oss på  Support@hygiclean.se eller på vår live chatt (Mån-Fre 09.00-16.00). 
*Obs!

Tänk på att fler kan vara i kö.